PÅ LÖRDAG FIRAR VI
ATT JAG FYLLER 32 ÅR.

DET SKA BLI VÄLDIGT KUL ATT FIRA DETTA TILLSAMMANS MED ER!

 🎁🎈🎉🥂
BEHÖVER JAG TA MED MIG NÅGOT?

Det enda jag kräver är att du har ditt bästa humor. Ta även med egen dryck som ni vill avnjuta under denna dag. Vi bjuder på lite rött & vitt vin samt lite läskeblask.14.00

BUBBEL, BUBBEL & BASTU
BOYS
 ONLY

JAG VET, LIVET ÄR INTE ALLTID RÄTTVIST, SORRY TJEJER..


17.00

DUSCH & GÖRA SIG

I ORDNING FÖR PARTY

Du tillbringar drygt 4000 timmar i duschen under en livstid, vilket är otroligt lång tid. Flera av de här timmarna har du säkert stått och halvsovit i hopp om att duschstrålarna ska få dig att vakna till liv. Nu kan du dra ner på duschandet rejält och dessutom spara in på väldigt mycket vatten (miljötänk!). Istället för att ta en 20 minuters lång och varm dusch på morgonen så minska det till dryga 90 sekunder.


Gör så här. Efter att du schamponerat håret och tvättat av kroppen, sätt duschstrålen på riktigt kallt vatten och skölj över kroppen i 30 sekunder (vissa säger att det hjälper att skrika sig igenom om det kalla vattnet känns jobbigt mot kroppen). Därefter vrider du på varmt vatten och duschar i det i 30 sekunder för att sedan avsluta i 30 sekunders iskallt vatten ännu en gång. Avsluta alltid med iskallt vatten.


Anledningen? Det fungerar. Det kalla vattnet får kroppen att jobba och förbättrar dessutom blodcirkulationen. Bäst är att varva varmt med kallt.

17.15

EN LITEN JÄVEL

Många studier har visat att de som dricker måttliga mängder alkohol lever längre. Det finns också studier som visat att den som dricker måttligt har lägre risk att drabbas av hjärtkärlsjukdomar, diabetes typ 2 och demens än personer som inte dricker alls eller dricker mycket.


18.00

RÖDPANG, PIZZA & PAJ

Pizza är nyttigare till frukost än många flingor. ... Många frukostflingor innehåller idag lika mycket socker som godis. De innehåller knappt något protein eller några hälsosamma fetter. Däremot har pizza en större mängd protein vilket gör att du håller dig mätt och får mer energi under hela dagenNÄR VI HAR ÄTIT KLART

MINGEL, SKRATT & ROCK AND ROLL

Alla tycker väl om att skratta, inte minst för att forskare faktiskt bevisat att det får oss att må bättre. I en artikel i Sydsvenskan från 2013 berättar exempelvis Leif Salford, seniorprofessor i neurokirurgi vid Lunds universitet, att endorfin och dopamin utsöndras när vi skrattar.


TRE SNABBA VITSAR

Är du elektriker?

- Nej, men jag har watt

Varför är det aldrig någon snö i Glasgow?

- Över en halv miljon invånare och alla Skottar!


 I vilket land är kunskapen lägst?

- Kan-nada.
NÄR VITSARNA ÄR SLUT

ÄR DET DAGS ATT SKÄRPA TILL SIG OCH GNUGGA GENIKNÖLARNA

GAAAAAMETAIM!!!!!
THE PARTY IS OVER, WHEN IT'S OVER